De lucht in!

pf_web_fplc-Naast logo en huisstijl verzorgde JayBee Design de realisatie van de website van FPLC. Na een brainstorm met FPLC werd gekozen voor een corporate beeld, de buizerd. Deze Nederlandse vogel, met een verreikende, scherpe visie is beeldbepalend in de uitingen van FPLC en geeft het bedrijf een eigen identiteit.Bekijk de website van FPLC

Dineren in een bosrijke [...]

pf_web_ruitersbosch

Aan de rand van het Mastbos in Breda is een nieuw restaurant geopend, Restaurant Ruitersbosch. Naast het logo en de huisstijl, verzorgde JayBee Design ook de website, zowel het ontwerp als de bouw. Naast dynamische content als nieuws en een fotoslider werd ook een nieuwsbriefsysteem geïmplementeerd. 

Bekijk de website van Restaurant Ruitersbosch

Eet smakelijk!

pf_web_eg-financial

Het bekende Bredase restaurant Klarenbeek in het Ginneken is 'Claerenbeek' geworden. Een nieuwe start, een nieuwe uitstraling. JayBee Design verzorgde de nieuwe huisstijl en overzichtelijke website. Ook werden er een openingsflyer en diverse advertenties gemaakt in een herkenbare stijl.Bekijk de website van Claerenbeek

Gerichte website

pf_web_aimJayBee onderzocht de bestaande website en adviseerde AIM process quality bij de indeling op opbouw van de nieuwe versie. Een eigentijds, zakelijk ontwerp met gebruik van corporate fotografie. De beelden werden door eveneens door JayBee verzorgt. Organisatievraagstukken zijn bij AIM Process Quality in goede handen. 'Samenwerken' is hierbij een belangrijke waarde.

> Bekijk de website van AIM Process Quality

Goocheltruc

pf_web_peterhanssenGoochelaar Peter Hanssen wilde een professionele website die zelf bij te houden is. JayBee Design hielp mee de structuur te bepalen, ontwierp een magische website en verzorgde de gehele bouw in het gratis contentmanagementsysteem Joomla. Het nieuws, foto's, formulieren en nieuwsbrieven worden up-to-date gehouden door Peter Hanssen zelf.


Bekijk de website van Peter Hanssen

Led Bizz ziet het licht

pf_web_ledbizzAls nieuw bedrijf in een concurrerende markt moet je opvallen. Led Bizz doet dat zeker met een frisse uitstraling. Niet door lampen te laten zien, maar juist door de voordelen voor het milieu en kostenbesparing te benadrukken.

Bekijk de website van Led Bizz

Nieuwe bekleding

pf_web_bakkersVan één pagina op internet naar een volwaardige website. Bezoekers zien nu wat deze woninginrichting te bieden heeft, alle facetten komen aan bod. Van meubelstofferen tot raamdecoratie, van tapijt tot stoffeerartikelen.

Bekijk de website van Bakkers Woninginrichting

Nieuwe start

pf_web_eg-financialVoor de nieuwe financiële dienstverlener EG Financial Services & Consultancy ontwierp JayBee het logo en een zakelijke website.
Bekijk de website van EG Financial

Stijl van het huis

pf_huisstijl_fplcFinanciële dienstverlener FPLC geeft zijn visitekaartje af in zakelijke stijl.

Naast het logo en de huisstijlmiddelen ontwierp JayBee Design ook een folderlijn voor verschillende producten.

Straatbeeld

pf_web_boschstraatWat valt er te beleven op de Boschstraat? In opdracht van de winkeliersvereniging werd een website ontwikkeld die de straat in beeld brengt.

Op de Boschstraat is er een grote diversiteit aan winkels en horecagelegenheden. Wie zit waar? Iedere winkel kreeg zijn eigen plekje. De winkeliers zelf leverden de omschrijving van hun zaak aan.

Bekijk de website van De Boschstraat

Trouwen in stijl

pf_uitnodiging-trouwenEen bijzondere uitnodiging voor een bijzondere bruiloft op 11-11-11. De uitnodiging werd verstuurd als klein boekje. De binnenzijde ontvouwde zich als poster die de genodigden op konden hangen.

Naast de uitnodiging verzorgde JayBee ook de vervaardiging van buttons voor de gasten en bierviltjes in stijl. Alles op elkaar afgestemd, een huisstijl voor een trouwerij.

Welkom in de wereld

Wilt u geen standaardkaartje, maar uw familie en vrienden verrassen? Dat kan. JayBee Design ontwikkelde dit doosje dat volledig wordt aangepast aan uw pasgeboren spruit.

pf_geboortekaartjeAlle benodigde gegevens worden in stijl verwerkt; datum/tijd, gewicht, lengte en uiteraard een persoonlijke boodschap. Uiteraard ook beschikbaar in roze.

Iets voor u? Neem contact op met JayBee Design voor de mogelijkheden.

Contact

Locatie
Lisdodde 102
4823 MC Breda

E-mail
info@jaybee-design.nl

Telefoon
06 208 360 19

Bel of mail voor een afspraak of vrijblijvende offerte